Sfidând orice demers civic și fără surse de finanțare, primarul Alin Moldoveanu a emis autorizația de construcție pentru Pasajul Subteran.

SEMNAL DE ALARMĂ (Categoria articolului)

 

 

 

Grupul de Inițiativă Civică Spunem NU PASAJULUI SUBTERAN s-a reunit sâmbătă, 28 aprilie pentru a trage un semnal de alarmă, ca urmare a emiterii autorizației de construcție pentru Pasajul Subteran de către primarul Alin Moldoveanu. Membrii Grupului de Inițiativă Civică Spunem NU PASAJULUI SUBTERAN, indiferent de orientarea lor politică, au dorit să transmită câmpinenilor că vremea semnăturilor a luat sfârșit și că este momentul să se facă ceva concret pentru a pune capăt acestui demers absurd al primarului Moldoveanu.

Prin vocea Ioanei Iuga, activist civic, una dintre membrele acestui Grup de Inițiativă, s-a transmis mesajul că acum este nevoie ca toți cei care nu își doresc acest pasaj să se unească, pentru că deși singuri pot să se teamă, împreună sunt de neînvins.

Conform spuselor viceprimarului Liviu Dumitrache, cele aproape 7000 de semnături strânse în urmă cu câteva luni nu l-au sensibilizat pe primarul Alin Moldoveanu,  care nu a ținut cont de dorințele acestui număr mare de câmpineni și i-a sfidat, semnând autorizația de construcție a Pasajului Subteran.

Politicianul Dan Mușat, i-a reamintit primarului Moldoveanu de promisiunea făcută după câștigarea mandatului, și anume aceea că nu îi va dezamăgi pe câmpineni, iar cele 7000 de semnături sunt dovada vie că după trei ani de mandat fix asta a făcut. Inducând în eroare opinia publică, Alin Moldoveanu emite constant în spațiul public idei cum că acești oameni nu ar avea discernământ pentru că ar răspunde la diferite comenzi, doar pentru că se opun visului său de a construi Pasajul Subteran.

 

M.A. Dumbravă