Accident pe DN1, la Bănești. Un șofer de 37 ani conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Actualitate (Categoria articolului)

 

Duminică, 3 decembrie, în jurul orei 09.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări de la fața locui, a reieșit faptul că, un bărbat de 37 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1, în afara localității Bănești, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 55 de ani.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 55 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 37 de ani și negativ în cazul celui de 55 de ani.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.