Un șofer din Cornu s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat un pieton și a fugit de la locul faptei.

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu câteva zile un tânăr de 15 ani s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Municipal Câmpina, declarând că a fost victima unui accident rutier de la care conducătorul în culpă ar fi părăsit locul accidentului.

Conform unei comunicări venite din partea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, pe data de 25.04.2023, în jurul orei 12:30, o persoană care se afla la volanul unui autoturism care se deplasa pe Strada Uniunea Europeană din Municipiul Câmpina ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 15 ani care se afla în traversarea părții carosabile. După incident, șoferul a părăsit locul faptei fără a înștiința organele de poliție.

În jurul orei 14:30 un reprezentat al Spitalului Municipal Câmpina a sesizat poliția în legătură cu acest incident, iar în baza cercetărilor efectuate de polițiști, conducătorul auto a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani din Comuna Cornu. Bărbatul a fost condus la sediul poliției în vederea audierii, unde, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a arătat că șoferul avea o alcoolemie de 0.32 mg/l alcool pur în aer expirat.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.