Două minore au ajuns duminică seară la spital după un alt accident rutier pe DN1 la intersecția cu Florești. Traficul a fost dirijat câteva zeci de minute

Actualitate (Categoria articolului)

 

Accidentul, în care au fost implicate 3 autoturisme cu 8 pasageri, s-a produs în jurul orei 18.30 pe DN1, la intersecția cu Florești.

Din primele verificări ale polițiștilor sosiți la fața locului a reieșit faptul că inițial impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani care circula pe direcția Ploiești către Brașov și un altul, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani care circula din sens opus.

În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost proiectat într-un altul, care se afla staționat, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, care au suferit diverse traumatisme și au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ. Toate victimele sunt conștiente. două minore cu vârstele de 12, respectiv 15 ani, a conducătorului auto în vârstă de 46 de ani și a unui pasager al acestuia, în vârstă de 69 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul, extrem de aglomerat pe direcția Brașov – București, a fost dirijat mai multe zeci de minute.

Pompierii militari prahoveni au acționat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si acordare a primului ajutor medical și au intervenit cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.