Iri's Foto Studio la Cumpără de lângă Casă

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

Irina Chira este o persoană creativă, atrasă încă din copilărie de artele vizuale. Este pasionată în special de arta cinematografică, fotografie și pictură. După mulți ani petrecuți la Londra, unde a studiat și profesat fotografia, lucrând la agenții de design grafic și fotografie de renume internațional, Irina Chira a decis să revină la Câmpina, în orașul său natal. La sfârșitul anului 2022, a reușit să deschidă Iri's Foto Studio.

Într-un sediu micuț dar cochet, aflat pe Strada Bobâlna Nr.4. dotat cu tot ce este nevoie pentru realizarea unei ședințe foto, Irina Chira își desfășoară activitatea cu dedicație și pasiune. Clienții pot stabili o ședință foto, care va fi întotdeauna adaptată la doleanțele și cererile acestora.

Iri's Foto Studio se va surprinde cele mai bune fotografii de portret, modă, beauty, artă, dar și a fotografiilor de familie, maternitate și evenimente.  Implicându-se deja în mai multe proiecte de la întoarcerea în țară și având o colaborare ca fotograf de platou la filmările unui serial TV ce va fi lansat în toamnă, Irina Chira este nerăbdătoare să împărtășească împreună cu câmpinenii cunoștințele sale în domeniul fotografiei.