Consilierul local Costel Flip face lucrări fără autorizație la proprietatea de pe strada Griviței

Actualitate (Categoria articolului)

 

Într-o postare făcută pe contul personal de pe rețele de socializare, viceprimarul Liviu Dumitrache îl acuză pe colegul său din Consiliul Local Câmpina, Costel Filip de ilegalități.

Conform atribuțiilor sale, viceprimarul trebuie să semneze orice autorizație de construcție emisă ca urmare a cererilor venite de la cetățeni. Autorizația consilierului local Costel Filip, pentru racordarea la apă și canalizare a imobilului achiziționat de acesta pe strada Griviței, nu este semnată.

În urma informațiilor obținute până la acest moment, domnului Costel Filip i-ar fi fost aprobată o singură cerere și anume aceea pentru coborârea nivelului bordurilor, pentru accesul pe proprietate. Orice altă lucrare desfășurată la momentul actual este ilegală.

Situația actuală se prezintă astfel: trotuarul din zona proprietății consilierului local Costel Filip, de pe strada Griviței este decopertat complet, la fel și aproape jumătate din partea carosabilă, iar personalul care desăvârșește această lucrare a declarat că „se lucrează la racordurile de apă și canal”...

În condițiile în care orice autorizație de acest tip se eliberează în termen de 2-3 săptămâni, nu înțelegem care a fost graba pentru care domnul consilier Costel Filip s-a gândit să sfideze legile și să înșele încrederea celor care l-au votat să îi reprezinte în cel mai înalt for al localității noastre.

Așteptăm cu interes să vedem care sunt măsurile pe care le vor lua cei abilitați, în acest caz.

 

Mihaela - Alina Dumbravă