25' cu organistul Costin Dumitru

25' (Categoria articolului)

Invitatul de astăzi al emisiunii 25 fost îndrăgostit de orgă încă din copilărie. A lucrat însă mai întâi în educație, ca profesor de limba română și predat prin majoritatea școlilor câmpinene.

Costin Dumitru a încercat dintotdeauna să prezinte tinerilor și o altă perspectivă asupra orelor de română și de cele mai multe ori a reușit să le facă poate chiar mai atrăgătoare pentru elevii săi.

S-a întors la pasiunea sa din copilărie, orga, abia după ce a depășit un obstacol dificil pe care viața i l-a pus în față. A devenit ulterior organistul Bisericii Catolice din Câmpina.

În prezent Costin Dumitru încântă cu acordurile orgii zecile de credincioși care participă la slujbele Bisericii "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina și împreună cu preotul paroh Claudiu Cojan, invitatul nostru de astăzi s-a implicat în organizarea mai multor concerte și evenimente culturale pentru comunitate.

 

Costin Dumitru nu își face planuri de viitor, încercând să se bucure cât poate de mult de prezent. Singurele proiecte pe termen lung de care se îngrijește sunt concertele și evenimentele pe care dorește să le organizeze pentru cât mai mult timp.