Victorie pentru echipa feminină de baschet a CS Câmpina la turneul din acest weekend

Sport (Categoria articolului)

 

Echipele de baschet ale Clubului Sportiv Câmpina au obținut o victorie și o înfrângere la turneul disputat în weekend la Valea Călugărească.

Cele două echipe din cadrul secției de baschet au participat la Turneul 8 din cadrul Campionatului Județean de Baschet Prahova, unde s-au duelat cu Solaris Ploiești.

Echipa feminină a câștigat fără probleme partida, cu scorul de 42-19, consolidându-și astfel poziția de campioană la categoria 16 ani, în ciuda faptului că jucătoarele din lot au doar 13 și 14 ani. 

De problema vârstei s-au lovit și băieții, care au avut de jucat împotriva unei echipe în care au existat câțiva jucători cu 3 ani peste media de vârstă. Intimidați de diferența de vârstă, cei de la CS Câmpina au avut un început mai nereușit de partidă. După pauză, în sfertul al treilea și-au dat seama că în ciuda diferențelor de vârstă echipele au o valoare apropiată și au început să joace mult mai bine. Din nefericire nu au mai avut timp să revină pe tabelă și au fost nevoiți să se recunoască învinși cu scorul de 30-55.

 

Felix Precup