Câmpina s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare! Mii de decorațiuni vor lumina orașul timp de mai bine de o lună. 

Actualitate (Categoria articolului)

 

Păstrând tradiția de zeci de ani, Câmpina s-a umplut de culoare și lumini, iar colindele au răsunat pentru prima dată în Parcul “Regele Mihai I” în seara de Sf. Andrei. 

Ca și în anii trecuți Parcul “Regele Mihai I” și Parcul Milia au fost decorate cu diferite figurine și elemente tematice sărbătorii Crăciunului. S-au folosit în mare parte decorațiunile rămase din anii trecuți, dar au apărut și câteva nou achiziționate în acest an. Bucuria și zâmbetele de fețele copiilor la vederea peisajului de sărbători a fost de neprețuit. 

Spre deosebire de anii trecuți, iluminatul festiv este mai sărac și mai puțin extins, însă e bine să există totuși. Este iluminat Bulevardul Carol I de la intrarea în oraș până la Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, Strada Republicii și o parte din Calea Doftanei, de la intersecția de la “Casa Cărții” până la Școala Centrală. Lipsesc în acest an decorațiunile de pe Strada Constantin Stere, iar în Parcul Milia s-a renunțat la decorațiunea luminoasă pusă de obicei în bazinul fântânii arteziene. Bradul natural a rămas de asemenea fără tradiționalele decorațiuni luminoase. 

 

Felix Precup