Ce cred câmpinenii despre carnea de pui vopsită, din supermarketuri?

CIVIS DIXIT - Vox Câmpinean (Categoria articolului)

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au răscolit întunericul din spatele rafturilor de supermarket și au dezvăluit o tactică șocantă: unele firme vopsesc carnea de pui pentru a-i conferi un aspect mai atrăgător și mai apetisant. Iată, așadar o practică periculoasă, care ridică semne de întrebare cu privire la integritatea produselor pe care le consumăm. Uneori, vopsirea se face chiar în timpul creșterii animalelor, astfel încât culoarea să nu poată fi spălată.

Descoperirea cărnii de pui vopsită gălbui ne reamintește că trebuie să fim mereu vigilenți în fața produselor pe care le achiziționăm. Așadar, într-o lume în care riscul pare să fie la fiecare colț de raft, ar trebui să ne întoarcem cu încredere către sursele noastre de hrană locale și către propria noastră bucătărie

Vă îndemnăm să reflectați la importanța de a fi selectivi și informați atunci când vine vorba de alimentele pe care le aducem în casele noastre.

Ce cred câmpinenii despre acest lucru și cum se descurcă ei în Câmpina, vă invităm să aflați în ediția de azi a emisiunii Civis Dixit.