Reabilitarea Podului de pe Râul Doftana, Faza II. Încep din nou restricțiile de trafic pe DN1

Actualitate (Categoria articolului)

Începând cu ziua de 13 septembrie, ora 10:00, reabilitarea podului de pe râul Doftana, situat pe DN1 la kilometrul 89+313, a intrat în faza a doua a lucrărilor. Această fază a proiectului vizează restricționarea temporară a traficului rutier pe DN1 în direcția Brașov către București, pe o secțiune cuprinsă între km 88+960 și 89+700. Timp de aproximativ două luni, traficul va fi redirecționat pe câte o bandă de circulație pe calea Ploiești-Brașov.

Aceste lucrări de reparații au fost planificate pentru a se desfășura până la data de 15 noiembrie 2023, cu scopul de a aduce podul la standardele de siguranță și funcționalitate necesare.

În timpul acestei perioade, toate lucrările temporare vor fi semnalizate cu atenție pentru a oferi conditii de siguranța participanților la trafic și pentru a minimiza disconfortul rutier.

Pentru a evita eventuale întârzieri și inconveniente, se recomandă conducătorilor auto să respecte cu strictețe semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă, cu scopul de a menține un flux de trafic cât mai fluid și sigur.

Prima fază a lucrărilor a fost demarată în prima parte a acestui an și finalizată în vară, iar restricțiile de atunci au dus la blocaje întinse pe mai mulți kilometri, provocând frustrare în rândul conducătorilor auto.

 

Cosmin Stoican