Discounturi la produsele cumpărate din magazin și transport gratuit. Ofertele DESKIS MARKET pentru toată luna februarie

ANUNȚURI (Categoria articolului)

Deskis Market își așteaptă clienții în luna Februarie cu foarte multe oferte și prețuri excepționale la toate produsele din magazin

 

În perioada 04.02 - 28.02.2023, clienții care vor trece prin magazin în intervalul orar 12:00 și 13:00, vor beneficia de un discount de 10% din valoarea totală a produselor cumpărate. Practic, pentru tot restul lunii Februarie clienții se vor putea bucura de acest discount în intervalul orar menționat, achiziționând astfel produsele preferate la cele mai mici prețuri. Discountul se aplică doar în cazul produselor care nu sunt aflate deja în alte oferte.

Deskis Market vine și în ajutorul celor care doresc să comande produsele din stock-ul magazinului din confortul propriei case, dar și a celor care ajung la magazinul de pe strada Fabricii, nr. 6 dar nu au posibilitarea de transport înapoi acasa. Astfel, la orice achiziție de minim 150 de lei, clienții pot solicita transport gratuit direct în magazin.

Acestea nu sunt singurele suprize pregătite câmpinenilor.

În perioada 22 – 24 februarie, la magazinul DESKIS MARKET se va desfășura un eveniment nedit pentru municipiul Câmpina – BAZAR PENTRU ORICE BUZUNAR.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/CampinaDeskisMarket