25' cu Livia Lupu

25' (Categoria articolului)

Luna martie este o lună specială pentru emisiunea 25’. Toate cele 5 edițiile din această lună, ale emisiunii noastre, vor fi dedicate femeilor. În luna martie vom face cunoștință cu 5 femeie excepționale, în domeniul de activitate în care activează și vom afla cine sunt aceste doamne minunate, din spatele imaginii lor publice.

Cea care va deschide seria acestor emisiuni este o femeie puternică, o voce care are un cuvânt de spus într-o lume ce pare să aparțină exclusiv băbaților.

În prima ediție din luna martie a emisiunii 25 aflăm cine este Livia Lupu.

Livia Lupu este mamă, soție, prietenă și om...

Altfel, este consilier juridic al Spitalului Voila, dar cea mai mare dintre provocările pe care viața i le aduce, vine din lumea politică. Livia Lupu este membru al Partidului Social Democrat din anul 2000 și Președinta Organizației de Femei Social Democrate din 2010. A rămas fidelă doctrinei acestui partid, iar din anul 2015, până azi, fără întrerupere, este consilier local al Municipiului Câmpina.

 

Nu-i ușor să fii femeie într-o lume ce pare dedicată exclusiv bărbaților... Livia Lupu însă reușește să ne reprezinte cu cinste în viața politică și administrativă a municipiului Câmpina. Reușește, de asemenea să promoveze valori social – democrate, ce uneori par greu de transmis într-o lume grăbită și progresistă, care îți uită prea ușor rădăcinile.

Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două prin puterea sa de sacrificiu, de suferință în tăcere, de umilință, credință și cunoaștere...