FC Muscelul Câmpina a spart gheața și a obținut prima victorie din acest sezon. CS Câmpina și Sportul Câmpina învinse în deplasare.

Sport (Categoria articolului)

Viitorul Țipărești - FC Muscel Câmpina

Muscelul Câmpina a oferit un nou meci spectaculos și a obținut prima victorie din acest sezon.

Începutul partidei nu prevestea sub nici o formă că formația din Câmpina ar putea pleca acasă cu puncte de la Țipărești. În minutul 8' gazdele deschideau scorul, apoi în minutul 27' Viitorul Țipărești dublează avantajul prin reușita lui D.Gabriel. Finalul primei reprize a fost unul nebun: în minutul 31' Ionuț Mititelu marchează pentru FC Muscelul care revine în joc după ce fusese dominată copios de gazde. La doar două minute după golul reușit de Mititelu, Laurențiu Albu așează perfect o minge pentru Ionuț Jilăveanu, care restabilește egalitatea pe tabela de marcaj. În minutul 45' Laurențiu Albu îi oferă încă o pasă de gol lui Jilăveanu și astfel într-un mod incredibil echipa din Câmpina intră la cabine în avantaj.

Repriza secundă l-a avut în prim plan pe Remus Șerban, portarul câmpinenilor, care a avut câteva intervenții spectaculoase, refuzându-le celor de la Viitorul Țipărești golul egalizator. Pe final de meci jucătorul din Ucraina, Stas Liubymov stabilește scorul final, 4-2 pentru FC Muscelul Câmpina.

 

CSO Băicoi - CS Câmpina

În criză de formă, elevii lui Claudiu Dumitrescu s-au deplasat până la Băicoi pentru a întâlni una dintre cele mai bune echipe din Liga A Prahova.

A fost o partidă echilibrată, în care ambele echipe au dispus de multe șanse de gol. Gazdele au deschis scorul în minutul 25' prin Sandu, însă câmpinenii au reușit să revină imediat în joc, obținând un penalty în minutul 28' pe care Bobeică l-a transformat, restabilind egalitatea.

Scorul final s-a stabilit tot dintr-un penalty, transformat în minutul 57' de către Iancu. Astfel CSO Băicoi s-a impus cu 2-1.

 

Viitorul Cominele - Sportul Câmpia

Cele două echipe au oferit un spectacol fotbalistic cu mult peste nivelul Superligii B1. S-a jucat pe contre, ambele echipe dispunând de multe ocazii de gol.

Rezultatul partidei a fost decis pe final de joc, în minutul 80'. Gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă iar Alexandru Stoica a marcat unicul gol al partidei.

 

Programul etapei viitoare:

 

Sâmbătă 30.09.2023 ora 11:00 Liga A Prahova, etapa 9:

CS Câmpina - AFC Brebu (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Sâmbătă 30.09.2023 ora 17:00 Superliga B1 Prahova, etapa 6:

FC Muscelul Câmpina - Voința Adunați (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 01.10.2023 ora 13:30 Superliga B1 Prahova, etapa 6:

Sportul Câmpina - CS Cornu 2 (Stadion "Rafinăria Steaua Română"; Câmpina)

 

Felix Precup