25' cu Irina Mihaela Nistor

25' (Categoria articolului)

Irina Mihaela Nistor este un om tânăr, cu o experiență de aproape 18 de ani în administrația publică, experiență care o susține în postul pentru care candidează: Primar al municipiului  Câmpina.

Adaugă acestei experiențe rolul de soție, mamă a doi copii, prietenă, colegă, pedagog, calități și abilități care o susțin în echilibrul personal și profesional de care a dat mereu dovadă.

Irina Nistor s-a născut, a crescut și trăiește în Câmpina alături de familie și prieteni. Percepe această comunitate de oameni ca pe o familie extinsă, al cărui membru ea însăși este. Ca în orice familie, este nevoie de comunicare, de obiective comune, de implicare, de suport și reciprocitate.

Este absolventă a Liceului Pedagogic Ploiești, a Facultății de Științe Juridice, cu un master în Managementul Sectorului Public, realizat în cadrul Școlii Naționale de Ștudii Politice și Administrative.

Vine cu toată energia și resursele de care dispune pentru o Câmpina mai frumoasă, stabilă, evoluată și se angajează să depună toate eforturile pentru a atinge obiectivele stabilite, obiective clare și în conformitate cu legea.

Își dorește pentru Câmpina o comunitate în care fiecare cetățean se simte reprezentat, ascultat și susținut și speră să facă schimbări pozitive care să aducă prosperitate și bunăstare pentru toți.

Interviul complet cu Irina Mihaela Nistor, realizat pentru emisiunea 25’ poate fi urmărit în materialul de mai sus.