Nou la DentFamily - Dr.Irimia! Program și sâmbăta de la 9 - 14

ANUNȚURI (Categoria articolului)

 

Începând din luna februarie 2024, Clinica stomatologică DentFamily asigură program Sâmbăta, în intervalul orar 9:00 – 14:00 pentru urgențe stomatologice și programări de specialitate Pedodonție și Stomatologie Generală.

 

Clinica stomatologică DentFamily din Câmpina, coordonată de Dr. Cristina Irimia, dispune de medici specialiști dedicați misiunii de a aduce viață zâmbetului pacienților!

 

Clinica stomatologică DentFamily din Câmpina, coordonată de Dr. Cristina Irimia, este locul unde câmpinenii beneficiază de servicii stomatologice de excepție, având peste 30 de ani de activitate și mii de pacienți tratați și mulțumiți, element care reflectă profesionalismul unui act medical corect realizat la standarde înalte!

Serviciile acoperă toate specialitățile stomatologiei și anume: Implantologie, Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, Chirurgie parodontală, Endodonție la microscop, Estetică și protetică dentară, Ortodonție, Pedodonție, Stomatologie generală și Radiologie digitală.

Complexitatea gamei de servicii și medicii profesioniștii cu experiență asigură consultații de specialitate și un plan de tratament interdisciplinar, oferind astfel pacienților transparență, încredere, calitatea unei danturi funcționale și pachete de servicii personalizate pentru întreaga familie.


Investiția în digitalizare și tehnologie medicală reprezintă o prioritate pentru 

DentFamily, motiv pentru care în ultimii doi ani în cadrul clinicii s-au făcut achiziții importante în acest sens, deoarece un act medical realizat fără durere, minim invaziv, estetic și durabil reprezintă cartea de vizită pentru pacienții săi.

 

Programari aici 👇👇👇

☎️0244 333 134 📱0748 433 652

📧office@dentfamily.ro

🪩www.dentfamily.ro

📍Strada Grivitei, nr. 75, Campina