5 TO GO la Cumpără de lângă Casă

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

5toGo este deja o franciză foarte cunoscută în România, datorită cafelei bune și a prețurilor accesibile. 5 To Go a fost inițial un chioșc mic în Piața Lahovari, într-un garaj amenajat drăguț, din care puteai să-ți iei cafea „to go” cu 5 lei. Cafeaua era bună, prețul era corect, iar atmosfera foarte occidentală și prietenoasă. În scurt timp a mai apărut un 5ToGo, apoi altul și încă unul. În prezent franciza s-a extins în toată țară, astfel că aproape în fiecare oraș există cel puțin o cafenea.

De 5 ani și câmpinenii se pot bucura de produsele 5toGo, care în prezent se găsesc în două locații, ambele aflate pe Bulevardul Carol I. În primăvara anului 2018 s-a deschis prima cafenea, cea de vis-a-vis de Spitalul Municipal Câmpina, iar locul a devenit rapid extrem de popular, mai ales în rândul tinerilor, motiv care a dus inevitabil la deschiderea unei a doua locații, în data de 05.05.2021.

De 5 ani 5toGo este mai mult decât o cafenea în Câmpina, aici fiind locul în care zeci de tineri se întâlnesc zilnic să socializeze, dar care găzduiește și multe evenimente culturale: lansări de carte, vernisaje și evenimente caritabile. Câmpinenii sunt așteptați la una dintre cele două locații cochete din orașul nostru să servească o cafea bună, un smoothie, iar cei mai pofticioși, chiar ceva dulce. Clienții vor fi mereu întâmpinați cu amabilitate și cu zâmbetul pe buze de o echipă tânără și pricepută.