Câmpinenii respiră informați – Partidul Câmpina Curată monitorizează calitatea aerului din oraș

Actualitate (Categoria articolului)

Printr-un comunicat de presă transmis redacției noastre, Partidul Câmpina Curată aduce la cunoștința locuitorilor din municipiul Câmpina, că nu mai puțin de 10 senzori care analizează calitatea aerului au fost instalați în mai multe zone din oraș. Scopul acestui demers este acela de a oferi tuturor accesul la infomații corecte și rapide cu privire la calitatea aerului pe care îl respirăm în municipiul nostru. Toate aceste date pot fi aflate accesând site-ul organizație www.partidulcampinacurata.ro

 

Redăm integral textul comunicatului

 

Comunicat de presă

Câmpinenii respiră informați – Partidul Câmpina Curată monitorizează calitatea aerului din oraș

 

Câmpina, 09 iulie 2023

Câmpinenii au de acum acces la informații precise despre puritatea aerului pe care îl respiră, grație unei noi inițiative a Partidului Câmpina Curată – 10 senzori speciali care analizează calitatea aerului au fost instalați în mai multe zone din oraș.

Valorile obținute de dispozitivele Partidului Câmpina Curată sunt prezentate pe site-ul organizației, www.partidulcampinacurata.ro. Indicatorii cei mai importanți care semnalează puritatea și calitatea aerului sunt înregistrați în timp real, pentru a evidenția cantitățile de dioxid de carbon, formaldehidă, ozon și de particule fine PM1, PM2.5 și PM10 existente într-o anumită zonă. Câmpinenii pot accesa același website pentru a găsi și informații despre temperatura și presiunea atmosferică din cartierul lor, precum și despre nivelul de umiditate și de zgomot.

Cu o viziune orientată către viitor și un angajament ferm față de problemele câmpinenilor, Partidul Câmpina Curată demonstrează prin această inițiativă, care se desfășoară sub denumirea „Respiră informat!”, dedicarea față de bunăstarea și calitatea vieții locuitorilor din Câmpina. Mai mult, organizația atrage atenția asupra importanței monitorizării permanente a poluării aerului.

Partidul Câmpina Curată înțelege că măsurarea calității aerului este esențială pentru ca cetățenii să fie informați asupra pericolelor ascunse din aer și conștienți de nivelurile de poluare la care sunt expuși în fiecare zi. Acest demers a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea nevoilor câmpinenilor, dar și pentru a identifica eventuale probleme de mediu și a implementa măsurile sustenabile necesare pentru a proteja natura. 

 

Despre Partidul Câmpina Curată

Partidul Câmpina Curată este un partid local, fondat din dorința de a aduce o noutate pe scena politică locală, prin încurajarea civismului, a dialogului permanent, din necesitatea de a înțelege și a se ține cont  de nevoile câmpinenilor, pentru realizarea coeziunii sociale, element esențial în existența comunității.  

Acționând sub sloganul „Împreună pentru Câmpina”, partidul militează pentru o administrație publică locală eficientă, fără condamnați penal în funcții publice, cu scopul de a dezvolta Câmpina curată la propriu și moral. Printre obiectivele acestei organizații politice se numără: atragerea de fonduri europene și investiții, dezvoltarea echilibrată a tuturor cartierelor orașului, promovarea și implementarea proiectelor de regenerare urbană și adaptarea sistemului local de educație la realitățile pieței muncii din Câmpina.

 

Date de contact

Nume: Rudolf Leica

Funcție: Președinte al Partidului Câmpina Curată

Email: secretariat@partidulcampinacurata.ro

Telefon: 0344 566 903

Website: https://partidulcampinacurata.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/PartidulCampinaCurata/

Instagram: https://www.instagram.com/partidulcampinacurata/

TikTok: https://www.tiktok.com/@partidulcampinacurata