Semnal de Alarmă - S-a turnat asfalt pe Voila…

SEMNAL DE ALARMĂ (Categoria articolului)

 

DA! S-a turnat asfalt pe Voila, dar asta nu înseamnă că lucrările sunt terminate.

În stilu-i caracteristic, primarul Alin Moldoveanu mai aruncă o fumigenă pe piața, (că doar trebuie să pregătească și el campania electorală) atingând o coardă sensibilă a câmpinenilor. Cel puțin a celor care locuiesc sau tranzitează Voila.

Starea de fapt

Odată cu anunțarea reluării transportului public pe traseul Voila, mulți s-au grăbit să se laude cu o nouă lucrare terminată de edilul câmpinean și să creadă tot ceea ce acesta postează pe Facebook. Dar cum votanții săi nu se găsesc prin acestă zonă, adevărul este departe de ei.

Pe Voila s-a turnat niște asfalt, într-adevăr, dar nu poate fi nicicum numit lucrare finalizată. Cel mai probabil, odată cu semnarea contractului de transport public cu noul operator, a fost nevoie de punerea în funcțiune și a celui de-al treilea traseu inclus în caietul de sarcini, altfel nu ar fi fost posibilă licitația, însă această Sagrada Familia a infrastructurii urbane câmpinene pare să nu aibă vreun termen de finalizare a lucrărilor în vreun viitor prea apropiat.

Istoric

Odată cu lucrările de canalizare demarate anul trecut de Hidro Prahova, Primăria municipiului Câmpina s-a gândit să lege și lucrarea de asfaltare a zonei, cu fonduri din programul Anghel Saligny, pentru a reduce disconfortul locuitorilor din zonă... Doar că socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din piață și în luna iulie 2023, un mare șantier, am putea spune în lucru dar fără muncitori, domnea pe Voila...  Timp de mai multe luni de zile nimeni nu a mai lucrat ceva prin zonă, iar carosabilul arăta ca după război. Nici acum lucrurile nu sunt departe, doar că o parte din gropi sunt acoperite de un strat de asfalt, cel mai probabil provizoriu, din care după această iarnă nu va mai rămâne mare lucru.

Nimeni nu mai știe care este situația exactă și niciun responsabil nu explică locuitorilor ce se întâmplă. Actuala administrație nu are cultura dialogului și nici nu consideră că trebuie să anunțe populația despre ce mai face, iar în acest context, pentru că EL FACE TREABĂ, primarul Alin Moldoveau a transformat propria pagină de Facebook în Monitorul Oficial al activătății administrative.

Greu la deal cu boii mici, iar Voila pare să fie un drum care îi va opri carul primarului Facebook Moldoveanu, pentru că oamenii nu uită... și până la alegeri... mai este foarte puțin.

 

M. A. Dumbravă