Trotuarele din Câmpina, un adevărat pericol pentru pietoni. 

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Un scurt episod de iarnă pare să dea mari bătăi de cap autorităților din Câmpina. După ploaia și ninsoarea din ultimele 24h, a temperaturilor scăzute și a vântului, străzile din Câmpina au fost acoperite de polei. Din păcate câmpinenii s-au confruntat cu aceiași problema ca și anul trecut, trotuarele transformându-se în adevărate patinoare. 

Nici în acest an autoritățile locale nu s-au stresat prea tare să arunce “o mână” de material antiderapant, nici măcar prin parcuri sau prin Centru Civic. Trotuarele de pe cele două mari străzi al municipiului: Bulevardul Carol I și Strada B.P. Hașdeu sunt impracticable, în unele zone acestea fiind complet acoperite de zăpadă și gheață. Situația nu se arată mai bine nici în Parcul de la Milia. 

Pentru câmpineni, în special pentru cei mai în vârstă, această situație a devenit deja frustrantă, având în vedere că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Dacă în alte orașe s-a acționat prompt cu materiale antiderapante și îndepărtarea zăpezii de pe trotuare, se pare că la Câmpina siguranță cetățenilor nu este o prioritate…

 

Felix Precup