Amical: FC Muscelul Câmpina - FC Viitorul Cosminele

Sport (Categoria articolului)

Pe o vreme total neprietenoasă cu fotbalul, terenul sintetic din Câmpina a arătat din nou de ce este la mare căutare printre echipele din județ. Dacă mai multe meciuri amicale din acest weekend nu s-au putut juca din cauza vremii, la Câmpina, după mai bine de 16 de ore de ploaie continuă, terenul s-a arătat în condiții impecabile.

FC Muscelul Câmpina a disputat un meci spectaculos împotriva unei alte echipe aflată într-o ligă superioară. Viitorul Cosminele este o formație din Superliga B1, repartizată în seria Vest, în prezent clasată pe locul 8. Câmpinenii au reușit un meci foarte bun și au obținut o victorie importantă, chiar dacă a fost doar un meci amical. FC Muscelul a demonstrat că poate ține pasul cu un adversar care joacă de mai multe sezoane în Liga 6, unde a obținut de-a lungul timpului rezultate importante.

A fost o partidă ofertantă, cu multe goluri, ocazii și faze de poartă. Din păcate ploaia abundentă a ținut spectatorii departe de stadion. FC Muscelul Câmpina s-a impus cu 4-0, grație triplei lui Albu și golului lui Iordache. Pe lângă multe alte ocazii de gol, Viitorul Cosminele a irosit și două lovituri de pedeapsă.

FC Muscelul Câmpina va juca următorul amical în deplasare, pe 25 Ianuarie împotriva celor de la Flacăra Filipeștii de Târg, în timp ce Viitorul Cosminele va întâlni duminică o echipă de mare tradiție: Brădetul Ștefești care evoluează în Superliga B Prahova.