Averea lui Iulian Dumitrescu rămâne sub sechestru.

Actualitate (Categoria articolului)

 



Iulian Dumitrescu a fost plasat sub control judiciar de către DNA pe 1 Februarie pentru luare de mită și fals în declarații, iar sora sa și soțul acesteia, sunt și ei urmăriți penal pentru complicitate la luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații. De asemena, procurorii au pus sechestru asupra conturilor bancare celor trei inculpați, asupra unui imobil al lui Iulian Dumitrescu și asupra a 19 imobile ale surorii și cumnatului șefului CJ Prahova.

Iulian Dumitrescu a încercat să scape de sechestrul pus pe averea sa, contestând decizia magistraților, în instanță. Marți 20.02.2024 Tribunalul București a respins ca nefondată contestația depusă de șeful CJ Prahova. Decizia este definitivă, astfel Iulian Dumitrescu rămâne cu averea sub sechestru cel puțin până la finalizarea anchetei în cadrul dosarului în care este cercetat penal. 

 

La începutul lunii în curs, președintele Consiliului Județean Prahova a fost acuzat de DNA că a primit 16 milioane de lei mitā de la un om de afacere căruia îi ceruse 47,5 milioane de lei. 

 

 

Sursa foto:g4media.ro