Accident pe trecerea de pietoni. O femeie a ajuns la spital.

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

O femeie de 64 ani a ajuns la spital după ce a fost acroșată de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Câmpina.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, luni 22 ianuarie, în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Poliției mai Câmpina, au fost sesizați despre faptul că pe Bulevardul Nicolae Bălcescu s-a produs un accident rutier.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un bărbat de 46 de ani în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroșat o femeie de 64 de ani, angajată în traversarea părții carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala a femeii, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0, 00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.