Peste 1000 de spectatori așteptați în tribune! HM Câmpina găzduiește în premieră un meci din Faza Finală a Campionatului Național U19.

Sport (Categoria articolului)

În urma câștigării Campionatului Județean U19, HM Junior Câmpina a primit privilegiul de a juca în faza finală a Campionatului Național, acolo unde toate campioanele județene se vor duela pentru titlu național.

În această seară, începând cu ora 17:00 câmpinenii vor juca împotriva celor de la FC Urziceni. Se anunță un meci dificil, oaspeții vin la Câmpina într-o formă foarte bună, câștingând seria Vest a Ligii a IV a Ialomița la categoria U19.

Este pentru prima dată când un astfel de meci are loc la Câmpina, iar interesul prezentat de iubitorii de fotbal este unul ridicat, antrenorul Daniel Hagianu estimând că această partidă are potențial de a strânge peste 1000 de oameni la stadion. Dacă estimările antrenorului câmpinean sunt corecte, s-ar atinge o bornă de spectatori pe care stadioanele din Câmpina nu au mai întâlnit-o de pe vremea când Poiana Câmpina evolua în liga secundă.

 

Felix Precup