Turneu caritabil de minifotbal. Jucătorii din Brebu, Câmpina și împrejurimi se unesc sâmbătă pentru o cauza nobilă.

Social (Categoria articolului)

Sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 12:00, la Brebu se va organiza un turneu de minifotbal în urma căruia orice participant va putea dona o sumă de bani pentru Jojo Manea. Nu există limită minimă sau maximă, fiecare participant poate dona cât dorește. Sunt așteptate să participe la acest turneu echipe din Brebu și împrejurimi. Din Câmpina vor participa mai mulți jucători și membrii ai Ligii Muscel.

Jojo Manea este greu încercată, aflând în urmă cu aproximativ că o boală gravă pe care credea că a învins-o, a recidivat. Acum Jojo Manea are forțe noi, decisă să învingă din nou cancerul. Cea mai mare motivație este chiar nepoțica ei, pe care abia așteaptă să o ducă de mână spre grădiniță, în parc și să mănânce împreună înghețată fără grija vreunei boli.

Pentru a ajuta la acest caz umanitar fotbaliștii s-au unit, arătând din nou ca fotbalul este mai mult decât un sport, că în afara rivalităților din teren, fotbalul unește oamenii atât la bine cât și la greu. Mai mult după fluierul final al arbitrului, participanții sunt așteptați cu mici la barul "La Dimache". De asemenea toți banii obținuți din vânzări vor fi donați.

 Cei care doresc să ajute dar nu pot participa sâmbătă, pot dona către conturile de mai jos:

 

RO02RZBR0000060019838215 - Manea Georgiana Elena

 

RO81RZBR0000060006371932 - Manea Neculai Adrian

 

RO92BACX0000001494360000 - Teodor Mihail Manea