25' cu Miruna Ana Corneanu

25' (Categoria articolului)

Există femei care reușesc, chiar de la vârste fragede, să impresioneze… femei care reușesc să lumineze și cea mai întunecată încăpere în care care intră, doar pentru că zâmbesc…

Cu o astfel de femeie vom face cunoștință astăzi, la cea de-a 3-a ediție a emisiunii 25’ din luna martie, dedicată femeilor.

Astăzi, la emisiunea 25 aflăm cine este Miruna Ana Corneanu.

 

Miruna Ana Corneanu este unul din tinerii de perspectivă ai municipiul Câmpina. A absolvit Colegiul Național Nicolae Grigorescu, iar la doar 24 de ani și-a făcut deja debutul în lumea literară, prin "Tyche", o carte de buzunar, ce cuprinde o colecție de emoții, în care fiecare dintre noi se poate regăsi.

Pasiunea pentru scris și-a dezvoltat-o cel mai mult în timpul pandemiei, atunci când prin notițele telefonului ei "Tyche" prindea contur.

În anul 2023 a făcut pasul cel mare și a decis să publice colecția sa de emoții pentru publicul larg, fiind plăcut surprinsă de părerile pozitive pe care le-a primit din partea cititorilor.

În prezent Miruna Ana Corneanu lucrează ca Talent Manager pentru HIT YOURSELF, o agenție digitală pentru influenceri, care până în prezent a derulat peste 1000 de campanii online cu artiști, vedete sau actori.

 

În viață trebuie să învățăm să citim printre rânduri, iar să reușim să citim printre rândurile Mirunei Ana Corneanu, este o provocare pe care fiecare dintre noi ar trebui să o accepte…