25' cu Naomi Prie

25' (Categoria articolului)

O persoană poetică, profundă, intensă, deseori la extreme și ambivalentă. Așa se descrie pe sine invitatul acestei ediții a Emisiunii 25'.

Naomi Prie este un artist desăvârșit care nu ezită să își transpună emoțiile în muzica pe care o creează. Născută la Câmpina, Naomi Prie a studiat Filologia în cadrul Colegiului Național Nicolae Grigorescu, după care s-a îndreptat către Facultatea de Psihologie din București, unde în prezent urmează formarea în Psihoterapie Integrativă în cadrul ARPI București. A continuat, în paralel cu studiile universitare construirea carierei muzicale. În anul 2019 a participat la Vocea României, iar în anul 2021 a cunoscut succesul. S-a aflat printre ultimii 6 concurenți din țară în cadrul show-ului televizat: Superstar. La scurt timp după finalul concursului a semnat cu o casă de discuri, lansând mai multe single-uri originale.

În anii ce urmează, Naomi Prie plănuiește să se concentreze atât pe cariera muzicală cât și pe cea de psihoterapeut, considerând că rolul ei este acela de a vindeca, indiferent dacă este vorba de vindecare prin muzică, terapie sau ambele.