Portocala Mecanică - Liderul Ligii Muscel la minifotbal după a 3-a etapă

Sport (Categoria articolului)

În a treia etapa a ligii de minifotbal s-a marcat la foc automat. Partidele au fost echilibrate, au adus multe goluri, faze de poartă dar și intervenții incredibile ale portarilor.

Cu siguranță cel mai spectaculos meci a fost întâlnirea dintre Energia Breaza și Foresta Brebu. Energia și-a respectat statutul de favorită și a reușit o revenire incredibilă. Deși Foresta Brebu a condus la pauză cu scorul de 4-1, Energia a făcut un act secund perfect și au întors în favoarea lor partida, care părea să se îndreapte spre o înfrângere. Mult mai concentrați după pauză, aceștia au izbutit să marcheze de 5 ori și nu au mai primit decât un gol. Astfel Energia Breaza a învins Foresta Brebu cu scorul de 6-5 într-un meci exploziv.

Black Vipers au reușit prima victorie după mult timp, mai exact viperele nu mai câștigaseră din Noiembrie 2021. Winchester însă nu a putut să pună probleme, chiar dacă au marcat de două ori. La pauză Black Vipers conducea cu scorul de 2-0. Au marcat și băieții de la Winchester în actul secund, însă Black Vipers a învins cu 4-2.

Favoriții principali ai competiției, Real, au făcut primul pas greșit împotriva celor de la Confind. Într-un meci între două echipe foarte puternice, nimic nu a putut despărți cele două formații care au remizat cu scorul de 2-2.

Portocala Mecanică rămâne astfel singura echipă cu maximum de puncte din această ediție a ligii. Aceștia i-au învins fără drept de apel pe Team Green cu scorul de 8-3.

În etapa a treia a Ligii Muscel s-au marcat 33 de goluri și s-au acordat 5 sancțiuni disciplinare (toate cartonașe galbene).

În urma etapei cu numărul trei clasamentul arată astfel:

 

1.    Portocala Mecanică - 9 puncte, GA: 18-6

2.    Real - 7 puncte, GA: 14-5

3.    Energia Breaza - 6 puncte GA: 17-14

4.    Team Green - 4 puncte, GA: 12-14

5.    Black Vipers - 4 puncte, GA: 8-14

6.    Confind - 2 puncte, GA: 7-10

7.    Winchester - 1 punct, GA: 9-19

8.    Foresta Brebu - 0 puncte, GA: 10-13