25' cu Adrian Teodorescu

25' (Categoria articolului)

Adrian Teodorescu are un CV fotbalistic impresionant, atât ca jucātor cât și ca președinte de club. Într-o carieră sportivă de 19 ani a adunat prezențe la cluburi precum: CSS Brașov, Poli Iași, Gloria Buzău, Poiana Câmpina și FC Gaszer, club din Ungaria. După ce și-a terminat cariera de jucător a manageriat mai multe cluburi din postura de președinte sau director sportiv, cele mai notabile fiind: FC Dinamo Poiana Câmpina, Progresul București, Astra Ploiești sau Farul Constanța.

În prezent Adrian Teodorescu este președintele clubului Prahova Ploiești, club la care a avut curajul să încerce ceva inedit pentru județul Prahova: crearea unei echipe de fotbal feminin. Echipa a prins contur iar după un sezon în Campionatul Național de Junioare U17, echipa evoluează în Liga a III A. Cu unul dintre cele mai tinere loturi din țară, Prahova Ploiești se bate cu nume de legendă ale fotbalului românesc precum: Univeristatea Craiova și Petrolul Ploiești. Adrian Teodorescu reușește să finanțeze clubul Prahova Ploiești exclusiv din bani privați, încercând să țină pasul cu celelalte cluburi susținute de autoritățile locale.

În viitor Adrian Teodorescu speră să poată duce echipa până în Liga a II A și să formeze, în Prahova, cât mai multe jucătoare de valoare, care să evolueze la cele mai puternice echipe și de ce nu, la lotul național.