25' cu Florin Predescu - președintele Fundației Zamolxes

25' (Categoria articolului)

Florin Predescu este unul dintre cei mai activi oameni în viața culturală a Câmpinenilor. Un om care a ales încă de la începutul carierei sale să se axeze pe dezvoltarea tinerilor, pe care îi consideră ceea mai de preț resursă pentru viitorul orașului dar și al României. Florin Predescu, după cum spune chiar el, este în primul rând tată și bunic, iar apoi este cunoscut în comunitatea locală ca și fondatorul Fundației Zamolxes.

Acesta a înființat Fundația Zamolxes în anul 1996, cu o singură idee în minte: un proiect de dezvoltare personală și promovare a tinerilor câmpineni. Numele fundației l-a ales în anul înființării, când urmărea niște casete vechi despre istoria dacilor. Pasionat foarte mult de istorie și de viața spirituală, a considerat că Zamolxes este numele perfect pentru viitoare sa fundație.

În prezent sub egida domnului Florin Predescu, Fundația Zamolxes a derulat zeci de proiecte dedicate copiilor și adolescenților. Primul proiect al fundației a fost "Festivalul Tineretului" fiind de altfel și primul de acest fel organizat în Municipiul Câmpina. În prezent după mai bine de 26 de ani de activitate în cadrul fundației, Florin Predescu, are planuri mari pentru viitor, dorind să se ajute în continuare la dezvoltarea "sănătoasă" a tinerilor câmpineni.

Vă invităm să urmăriți poveștile din spatele omului Florin Predescu, în ediția de astăzi a emisiunii 25’.