CS Câmpina - CSO Teleajenul Vălenii de Munte. Final în Liga A Prahova 

Sport (Categoria articolului)

 

 

Ultima etapă din sezonul 2023/2024 din Liga A Prahova a adus față în față două dintre formațiile valoroase ale campionatului. Deși acest meci nu mai putea schimba nimic în clasament, ambele echipe au tratat partida cu seriozitate, astfel a ieșit un meci cu scântei.

Meciul a început promițător, cu ocazii la ambele porți

S-a remarcat portarul câmpinenilor, Ștefan Cord, prin două intervenții, reușind să le refuze oaspeților două goluri ca și făcute. Prima repriză s-a terminat perfect pentru gazde, Bej marcând golul de 1-0 în minutul 45’.

A continuat momentul bun pentru CS Câmpina

La începutul părții secunde, în minutul 49’ Mugurel Dedu a marcat golul de 2-0, iar oaspeții de la Văleni au început apoi să domine jocul reușind să reducă din diferență prin Andrei Ciobanu. Nu a durat mult și Sorin Popa a restabilit egalitatea, în urma unei lovituri cu capul din interiorul careului. Probabil acuzând și șocul pierderii avantajului de pe tabelă, câmpinenii au mai primit două goluri, unul de la Ionuț Tănase și golul ce a stabilit scorul final (2-4), marcat de Andrei Ciobanu. 

Acesta a fost ultimul meci al sezonului 2023/2024 din Liga A Prahova. 

A fost un campionat greu pentru CS Câmpina, cu rezultate mai puțin reușite, în special din cauza accidentărilor. Au fost și mai multe decizii controversate de arbitraj în meciuri importante ce au mers împotriva echipei antrenate de Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu și Tiberiu Ionescu. CS Câmpina a terminat sezonul pe locul 8 cu 52 de puncte. CSO Băicoi cu 94 de puncte a câștigat Liga A Prahova și va juca barajul de promovare în Liga III, în timp ce CSC Berceni s-a retras din campionat în mijlocul returului iar CS Unirea Urlați cu doar 6 puncte acumulate în tot sezonul a retrogradat.

 

Felix Precup