CS Câmpina înfrângere dramatică. Sportul Câmpina și FC Muscelul au avut meciuri dificile.

Actualitate (Categoria articolului)

 

CS Câmpina - ASCS Petrolul 95

Din păcate vremea urâtă a ținut lumea departe de stadion, meciul fiind urmărit din tribune de aproximativ 100 de spectatori, ascunși de ploie sub acoperișul tribunei.

CS Câmpina a fost surclasată clar de Petrolul 95, o echipă ce a impresionat prin tinerețea lotului și prin jocul practicat. A fost o partidă frumoasă, cu mult peste nivelul campionatului. În ciuda scorului înregistrat la final, câmpinenii au avut momente de joc în care au dominat și au ratat o sumedenie de ocazii foarte bune. Primele 30 de minute au fost echilibrate, însă în ultimul sfert de oră Ploieștenii au marcat de două ori, scorul înregistrat la pauza fiind 2-0.

Repriza a doua a început perfect pentru petroliști, care au reușit să marcheze golul de 3-0 la prima faza a actului secund. CS Câmpina putea reveni în joc însă șutul lui Claudiu Dumitrescu a lovit bara. Cei de la Petrolul 95 au mai marcat de 3 ori până la final reușind să se impună cu 5-0.

 

Progresul Aluniș - FC Musceulul Câmpina

FC Muscelul a avut o misiune grea în "groapă" așa cum este denumit de către localnici terenul din Aluniș.

A fost o partidă dură pe un teren destul de denivelat și de o dimensiune mică. Cu toate acestea Stas Liubymov a deschis scorul în minutul 17' la o fază la care a fost lansat pe contra atac de portarul Ionuț Diaconu.

Repriza a doua a propus același joc fizic, de angajament, iar în minutul 54' Răzvan Băjenaru a restabilit egalitatea. Până la final ambele echipe au avut șansa victoriei cu două mari ocazii de ambele părți, însă niciuna dintre echipe nu a reușit să profite. FC Muscelul a remizat 1-1 și se menține în plutonul echipelor fruntașe la doar 2 puncte în spatele liderului Viitorul Cosminele.

 

Sportul Câmpina - Gloria Vâlcănești

În ciuda așteptărilor acest joc a oferit spectatorilor puține faza de poartă și un joc de angajament, în ciuda faptului că s-au întâlnit 2 echipe spectsculoase care joacă extrem de bine cartea atacului. De această dată jocul a fost dominat de o luptă fizică pentru posesie la jumătatea terenului.

În repriza a doua Sportul Câmpina a avut un plus de vitalitate pe faza ofensivă, ratând două ocazii importante prin Dogaru apoi prin Biro. La fluierul final meciul s-a terminat egal, 0-0, un rezultate echitabil având în vedere desfășurarea meciului.

 

Programul etapei viitoare

 

Sâmbătă 11.11.2013 Superliga B1 Prahova seria Nord, etapa 12:

FC Muscelul Câmpina - Sportul Câmpina (Teren Sintetic "Petrol"; Câmpina)

 

Duminică 12.11.2023 Liga A Prahova, etapa15:

CSC Avântul Măneciu - CS Câmpina (Stadiona "Avântul"; Măneciu)

 

Felix Precup