25' cu Marina Caloian

25' (Categoria articolului)

Invitata de astăzi a Emisiunii 25 este o persoană ce a descoperit în artă un refugiu ce o duce departe de grijile cotidiene.

 Serviciul poate fi un adevărat stres în zilele noastre, însă invitata noastră de azi recunoaște că a lucrat în fiecare zi cu plăcere. Marina Caloian a lucrat la Banca Comercială a României o perioadă îndelungată de timp, deși e un job care aduce cu sine multe responsabilități, Marina Caloian a iubit această meserie pe care a practicat-o cu mult simț al responsabilității dar și cu o deschidere deosebită față de oameni. După pensionare a descoperit și viața artistică, așternând versuri pe hârtie și pictând a descoperit o lume complet nouă, o lume în care dă frâu liber imaginației, reușind astfel să publice și două volume de poezie. Observând că arta poate fi o adevărată terapie pentru suflet, a dorit să ajute cât mai mulți vârstnici să se exprime liber prin artă. S-a alăturat Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Câmpina, sperând că astfel poate ajuta cât mai mulți seniori ai orașului nostru să fie cât mai implicați în viața socială și culturală din Câmpina. 

 

 Pentru viitor, Marina Caloian speră să rămână sănătoasă cât mai mult timp pentru a putea fii alături seniorilor Câmpineni, iar pe plan artistic plănuiește și un vernisaj în care să își expună picturile.