Fata de 16 ani, dată dispărută marți seară prin RO-ALERT, a fost găsită de salvamotiștii prahoveni

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Căutările minorei de 16 ani, dispărută de la o stână din extravilanul orașului Comarnic în cursul zile de marți, 23 ianuarie s-au finalizat miercuri dupa-amiză, după ce aceasta a fost găsită de salvamontiștii prahoveni  într-o zonă greu accesibilă, submontană, la aproximativ 10 kilometri de locul dispariției.

În baza sesizării și având în vedere împrejurările alarmante în care a avut loc dispariția minorei, au fost mobilizate forțe sporite, echipe mixte, formate din: 42 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul de Investigații Criminale, fiind folosit și un câine de urmă, precum și polițiști ai Polițiilor orașenești Comarnic și Breaza, 20 de jandarmi montani, 9 lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, 28 de lucrători din cadrul Salvamont Prahova, doi lucrători de la Garda Forestieră, 70 de voluntari cu A.T.V-uri, dar și un echipaj aerospațial format din patru persoane.

Căutările s-au desfășurat în cursul zilei de marți, în cursul nopții și au fost continuate și miercuri, în zona în care a fost semnalată dispariția tinerei.

Miercuri după-amiză, în jurul orei 16.00 COTOSMAN ADRIANA VALENTINA a fost identificată de către lucrătorii de la Salvamont Prahova. Această a fost preluată de un echipaj medical în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În momentul de față se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarii măsurilor legale ce se impun.