Sâmbătă, 20 Aprilie 2024, toți elevii câmpineni sunt așteptați la Cupa Muscel! 

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Cupa Muscel, organizată la baza sportivă din Parcul Soceram, ajunge în anul 2024 la o ediție aniversară! Competiția, ce reunește atât elevii de gimnaziu cât și liceenii din Municipiul Câmpina, a ajuns la ediția cu numărul 10. 

Astfel, sâmbătă tinerii iubitori de sport se vor putea întrece la una dintre cele trei discipline propuse: cros, fotbal și baschet. Ca în anii precedenți proba de cros va fi împărțită în mai multe întreceri, pentru diferite categorii de vârstă și distanțe, atât pentru fete, cât și pentru băieți. La fotbal băieții își vor putea reprezenta unitatea de învățământ la cele două turnee, unul dedicat elevilor de gimnaziu, iar un alt turneu dedicat liceenilor. La baschet vor fi de asemenea patru turnee, masculin și feminin pentru elevii de gimnaziu, respectiv liceu, o noutate pentru Cupa Muscel, fiind că în acest an proba de baschet se va desfășura în sistem 3x3. 

 

 Ca în fiecare an toți elevii vor primi diplome de participare, iar pentru ocupanții primelor 3 locuri la fiecare probă vor exista și premii în bani.