De peste 10 ani Ready to Stitch Fashion aduce câmpinenilor confecții textile de cea mai înaltă calitate. 

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

 

Clienții care trec pragul magazinului Ready to Stitch Fashion, aflat pe Strada Henri Coandă, vor găsi o gamă variată de produse, în special articole vestimentare, dar și produse de igienă și îngrijire personală. Articolele vestimentare ce se găsesc la Ready to Stitch Fashion sunt de calitate premium, create din materiale de cea mai înaltă calitate. Probabil cel mai important aspect este că în proporție de 99% articolele vestimentare expuse în magazin sunt produse chiar în Municipiul Câmpina. Mai mult, produsele sunt autentice, de la tricouri, hanorace, rochițe create și pictate manual, echipamente sportive la tricouri ce își schimbă culoarea în funcție de temperatura corpului, temperatura exterioară, sau chiar tricouri parfumate și echipamente de protecție pentru cadrele medicale. 

Articolele vestimentare create de Ready to Stitch Fashion sunt cunoscute le nivel internațional, firma din Câmpina producând materiale sportive pentru Yamamoto, iar multe dintre articolele vestimentare fiind exportate către Italia. 

Așadar, câmpinenii sunt așteptați la magazinul de pe Strada Henri Coandă, din spatele farmaciei Dona, pentru a descoperi o gamă de produse de cea mai înaltă calitate la prețuri convenabile pentru fiecare buzunar.