La doar 19 ani Gabriel Vasilescu este unul dintre cei mai importanți jucători din fotbalul câmpinean

25' (Categoria articolului)

În această ediție a emisiunii 25’ aflăm povestea unui tânăr fotbalist ce s-a făcut remarcat în fotbalul juvenil la HM Junior Câmpina și apoi ca senior la CS Câmpina. 

La doar 19 ani Gabriel Vasilescu este unul dintre cei mai importanți jucători din fotbalul câmpinean. A început junioratul la HM Junior Câmpina, club la care a parcurs toate etapele junioratului. S-a remarcat în special în Campionatele Județene U19 și în faza națională a acestora, în care a fost golgheterul echipei câmpinene, marcând peste 100 de goluri. La începutul sezonului 2023/2024 și-a făcut debutul și la seniori, la CS Câmpina, tânărul fotbalist fiind remarcat și promovat de antrenorii Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu la meciurile importante din Liga A Prahova. Talentul și dedicația lui Gabriel Vasilescu pentru sportul rege au fost răsplătite și de Daniel Hagianu, care de curând l-a desemnat antrenor la o grupă de juniori a clubului HM.

 

Gabriel Vasilescu, s-a pregătit toată copilăria pentru o carieră în fotbalul profesionist, fie ca jucător, fie ca antrenor. În această vară speră să fie transferat de o echipă din ligile superioare ale fotbalului românesc, pentru a își începe aventura din lumea sportului profesionist.