25' cu Daniel Hagianu

25' (Categoria articolului)

Invitatul acestei ediții a emisiunii 25' a reușit de-a lungul timpului să conducă zeci de tineri câmpineni spre fotbalul de performanță.

Daniel Hagianu este în prezent președintele clubului HM Junior Câmpina, club pe care l-a preluat de la tatăl său, Mircea Hagianu, de la care a învățat încă de mic tainele sportului rege.

A jucat fotbal în Anglia și în Spania, iar ca antrenor și-a obținut licența în Spania, unde ar fi putut să rămână și să profeseze, însă cu toate acestea a ales să se întoarcă la Câmpina, pentru a face acasă performanță la cel mai înalt nivel. La HM, Daniel Hagianu se ocupă atât de activitatea clubului din postura de președinte, dar și de antrenamentele zilnice cu zeci de copii de toate vârstele. A reușit împreună cu familia și cu toți asociații săi să creeze la Câmpina una dintre cele mai respectabile școli de fotbal din România. În ciuda nenumăratelor dificultăți de care s-a lovit, Daniel Hagianu încearcă să implementeze cele mai moderne metode de antrenament învățate în străinătate. Munca depusă a dat roade, reușind împreună cu tinerii săi jucători să câștige numeroase trofee în fotbalul județean și să bifeze prezențe în Campionatele Naționale, unde în anul 2023 a reușit să ducă HM Junior Câmpina în primele 16 echipe din țară la categoria de vârstă U19.

Planurile de viitor ale lui Daniel Hagianu sunt strâns legate de Câmpina, dorindu-și  să reaprindă pasiunea fanilor pentru fotbal și să promoveze cât mai mulți tineri de valoare către fotbalul mare.