Radu Vânturache, arhitectul care realizează PUZ-ul Câmpinei a plecat cu cântec de la Primăria Constanța

Actualitate (Categoria articolului)

Radu Vânturache, doctorul în arhitectură, care vrea să bage în operație urbanistică municipiul Câmpina, are o istorie complicată în ceea ce privește activitatea profesională înainte de a ajunge pe meleagurile prahovene.

În urma materialului publicat ieri de redacția noastră, unde am prezentat o parte dintre intervențiile celor prezenți la dezbaterea publică organizată luni de municipalitatea câmpineană, pentru discutarea viitorului urbanistic al orașului, printre care și un moment din expunerea domnului dr. arh. Radu Vândurache - reprezentant al firmei de urbanism care a făcut proiectul pentru PUZ-ul Câmpinei - am primit prin intermediul contactelor noastre electronice o serie de materiale realizate cu ceva vreme în urmă despre domnul arhitect.

Conform acestora, între 2016 și 2020 Radu Vânturache a fost Arhitect Șef al municipiului Constanța, pentru ca după sosirea la Primărie a actualului primar, Vergil Chițac, acestuia să îi fie cerută demisia, în urma constatării unor nereguli în exercitarea funcției pe care o ocupa.

Nu este de datoria noastră nici să judecăm, nici să ne dăm cu părerea, dar este de datoria noastră să comunicăm informații importante pe care le primim ca sesizări, mai ales dacă este în joc bunăstarea și viața câmpinenilor.

Anexăm acestui material articolele în cauză și vă lăsăm să decideți singuri dacă informația este sau nu relevantă pentru municipiul Câmpina.

https://www.replicaonline.ro/adio-vanturache-marele-arhitect-sef-paraseste-primaria-constanta-cu-coada-intre-picioare-452046/

 

https://www.replicaonline.ro/vanturache-nu-ti-e-rusine-lectiile-astea-de-urbanism-sa-i-le-dai-lui-fagadau-video-469713/

 

https://www.youtube.com/watch?v=ifBpYWbKBik

 

https://www.ordinea.ro/vergil-chitac-despre-ultimele-zile-ale-lui-decebal-fagadau-la-primaria-constanta-harnicia-intruchipata/