Câmpineanul.ro – DE ASTĂZI ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA

Actualitate (Categoria articolului)

9 Mai este ziua în care marcăm apariția unei noi platforme de informare în Municipiul Câmpina.

Campineanul.ro își propune să fie alături de locuitorii municipiului Câmpina cu știri actuale, utile și necesare, menite să contribuie la o conștientizare permanentă a ceea ce se petrece în jurul nostru. Vă vom prezenta cele mai importante știri locale, dar și impactul evenimentelor naționale asupra vieții personale și profesionale a câmpinenilor.

Nu vor lipsi interviuri cu personalități locale și naționale, lideri de opinie, oameni ce au un cuvânt de spus și un palmares de fapte care să îi certifice ca ideologi și îndrumători.

Ne dorim să punem în evidență o serie de tineri talentați, care pot aduce contribuții semnificative la evoluția municipiului Câmpina în toate domeniile de activitate, de la sport la cultură, filantropie, voluntariat, economie sau administrație.

De asemenea, ne dorim să acordăm sprijin autorităților competente, ce veghează la liniștea și bunăstarea tuturor locuitorilor, prin dispersarea în mediul on line a comunicatelor și informațiilor de interes public, pe care aceștia doresc să le comunice corect și eficient.

Nu în ultimul rând, vom fi alături de toți antreprenorii care își doresc o expunere media profesională, cu spațiu de promovare, producție digitală și distribuție a campaniilor publicitare dorite.  

 

Campineanul.ro va deveni în curând parte din familia fiecărui câmpinean.