Luca Andrei Surcelea este pasionat de muzica rock și a moștenit dragostea pentru chitară de la tatăl său

25' (Categoria articolului)

Această ediție a emisiunii 25’ își propune să aducă în fața câmpinenilor povestea unui tânăr talentat din orașul nostru ce a reușit împreună cu trupa sa să se remarce și prin alte locuri din România.

Luca Andrei Surcelea este pasionat de muzica rock, a moștenit iubirea pentru acest gen muzical din familie. Talentul l-a moștenit tot din familie, tatăl său fiind chitarist. Chiar dacă la început nu era atras de acest instrument, într-o zi când tatăl său era plecat, a luat chitara iar după ce s-a jucat puțin cu acordurile instrumentului, dorința de a cunoaște arta cântului la chitară. A început să învețe singur, de pe internet, în timp reușind să mânuiască instrumentul cu măiestrie.

În anul 2023 a început să cânte împreună cu trupa Nihil, din care în prezent fac parte Luca Surceala (chitară lead și voce), Horia Nicolaescu (chitară rythm), Emilian Stănescu (chitară bas) și Vlad Toporaș (tobe). Împreună au avut deja primele concerte atât în Câmpina cât și în București.

Trupa Nihil pregătește deja primul album, acesta fiind planul de viitor pe care Luca își concentrează cel mai mult energia, sperând că în Câmpina vor apărea câte mai multe locuri în care trupele locale să își poată prezenta muzica în fața publicului.