Baschet amical: CS Câmpina - CSS Târgoviște

Sport (Categoria articolului)

Echipa de baschet feminin U14 a Clubului Sportiv Câmpina, se pregătește de faza semifinală a Campionatului Național de junioare III (sub 14 ani). În pregătirea acestui turneu tinerele baschetbaliste au disputat un meci amical în compania celor de la CSS Târgoviște, o echipă mai puternică decât multe alte adversare din Prahova, pe care CS Câmpina le-a învins de mai multe ori în trecut.

Elevele antrenate de domnul Liviu Dochia au avut sâmbătă un test mult mai dificil cu CSS Târgoviște, o partidă din care însă, ambele echipe au avut ocazia să mai învețe ceva nou în timpul jocului. Scorul final a fost 72-42, pentru echipa noastră, un scor care pentru domnul antrenor nu are prea mare importanță, acesta folosind tot lotul pe care îl avea la dispoziție, alternând între titulare și jucătoare care prind mai puțin timp de joc.

CS Câmpina va avea de fâcut un drum lung, tocmai până la Baia Mare, pentru faza semifinală a campionatului național de junioare III. Câmpinenecele vor juca pe 28 ianuarie două meciuri, împotriva celor de la Wildcats Baia Mare și CSS Lucian Blaga Reghin.