Cea mai tare colecție de mașini electro și retro va putea fi admirată în acest weekend la Ploiești. 

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

În perioada 19-20 Aprilie 2024 prahovenii iubitori ai automobilelor vor putea vizita o expoziție impresionantă ce are ca temă contrastul dintre nou și vechi. 

Evenimentul se va desfășura în parcarea centrului comercial Ploiești Shopping City, locați aflată la doar 30 de minute de mers cu mașina sau transportul public în comun de Câmpina.

În prima zi a evenimentului vor fi expuse modele de mașini ecologice, 100% electrice sau hybrid. Printre cele mai cunoscute mașini eco-friendly care vor fi expuse la Ploiești se numără:  Peugeot 208, Peugeot e208, Peugeot 408, Citroën C5 Aircross, Citroën C4, Opel Mokka, noul Opel Corsa, Honda CR-V, Honda HR-V, Honda ZR-V și Honda Civic.

În a doua zi a expoziției vizitatorii vor putea admira o gamă variată de automobile de epocă, peste 80 de modele de acest fel urmând să fie aduse în fața publicului.  Conform Retromobil Club România se vor expune autoturisme fabricate între anii 1950 și 1993, printre care: Ford Thunderbird, Ford Mustang, Volkswagen 1300, Mercedes, Volkswagen T2 Deluxe dar și mai multe modele vechi de Dacia și ARO. 

Accesul la această expoziție este gratuit.



Felix Precup