25' cu Laura Șincă

25' (Categoria articolului)

Invitata acestei ediții a emisiunii 25' este una dintre vocile rock-ului câmpinean, pe care cu greu o poți trece cu vederea. Ea reușește să îmbine pasiunea pentru muzică cu studiul psihologiei.

Laura Șincă a studiat Filologia la Colegiul Național Nicolae Grigorescu din Câmpina, apoi a ales să urmeze Facultatea de Psihologie și Științele Educației din Cadrul Universității Transilvania din Brașov și a urmat un master în Psihotraumatologie și Asistare Psihologică la Universitatea din București. Pe planul muzical a cunoscut succesul împreună cu trupa Familia Jeff, o trupă de rock din Câmpina, în cadrul căreia activează din anul 2017, anul în care trupa s-a format. Alături de ea, care este solistă, din trupă mai fac parte Robert Alexiu, Silviu Ciocanelli, Albert Weisz și Eddy "Jeff" Alexiu.

Familia Jeff a avut mai multe concerte prin cunoscute cluburi de rock din România, dar și la festivaluri în aer liber organizate de cluburile de bikeri.

În viitor Laura Șincă dorește să avanseze în cariera muzicală împreună cu trupa din care face parte și să ajute cât mai multă lume prin meseria sa de psiholog.