Activitățile din cadrul Săptămânii Protecției Civile - “Împreună Pregătiți” ajung și în școlile și locașele de cult din Câmpina.

Actualitate (Categoria articolului)

 

 

Anual, la data de 28 februarie, se sărbătorește Ziua Protecției Civile din România, eveniment prin care se realizează rememorarea momentului istoric în care s-a înfiinţat Apărărea Pasivă din România, prin Înaltul Decret Regal nr. 468 din 28 februarie 1933, care aproba Regulamentul de funcţionare al Apărării Pasive contra atacurilor aeriene. 

Cu prilejul celei de-a 91-a aniversare a Zilei Protecției Civile din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova, organizează o serie de activități informative preventive, menite să aducă agenții ISU mai aproape  de populație, atât în mediul urban cât și în mediul rural. 

Astfel, în perioada 26.02 - 01.03.2024 campania derulată de ISU “Șerban Cantacuzino” va vizita mai multe școli și licee din județ, printre care și Colegiul Tehnic Forestier și Colegiul Tehnic “Constantin Istrate”, din municipiul nostru. 

Campania va ajunge la Câmpina și pe 03 Martie 2024, când este Ziua Informării Preventive în locașurile de cult, astfel reprezentanții ISU “Șerban Cantacuzino” vor ajunge la Biserica “Sf.Cuvioasă Parascheva” și la Biserica “Sfânta Treime”. 

 

ISU Prahova