Un nou proiect al Fundația Zamolxes reunește la Câmpina tineri din 4 țări Europene.

Învățământ (Categoria articolului)

Fundația Zamolxes revine în sfera proiectelor internaționale cu un nou proiect. Tineri din România și alte 4 țări din Europa cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani vor veni la Câmpina pentru acest proiect, care are ca temă: importanța naturii și protejarea mediului. La proiectul denumit: "In Harmony with Nature, To Be Or Not To Be", vor participa peste 40 de tineri din România, Polonia, Bulgaria, Macedonia și Slovacia.

Vă prezentăm comunicatul de presă transmis de Fundația Zamolxes redacției noastre, despre de acest Proiect Erasmus+:

 

 "Fundația Zamolxes revine în sfera proiectelor internaționale organizate chiar aici, în Câmpina, cu un schimb de tineret ce are drept tematică importanța naturii și protejarea mediului înconjurător.

”In Harmony With Nature, To Be Or Not To Be” se va desfășura în perioada 20-29 aprilie și va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Macedonia și Slovacia.

Acest proiect are ca scop creearea de oportunități în rândul tinerilor prin care aceștia pot lua contact cu noi culturi și își pot dezvolta competențele într-un mediu non-formal de educație.

Trecerea fiecărei zile ne aduce cu un pas mai aproape de începerea proiectului și venirea participanților. Voluntarii pregătesc cu nerăbdare activitățile pe care aceștia le vor desfășura.

Proiectul „In harmony with nature, to be or not to be”, este un proiect co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.