La mulți ani, copii de toate vârstele!

Actualitate (Categoria articolului)

 

Prima zi de vară din acest an a scos din case sute de câmpineni dornici să se distreze de 1 IUNIE

 

Peste 300 de copii au participat la activitățile organizate de Librăria Elstar cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Evenimentul – Copilăria este bucuria, la Elstar – ce a debutat în urmă cu 10 ani ca o activitate dedicată Zilei Internaționale a Copilului, a fost reluată anul acesta după lunga perioadă de întrerupere cauzată de pandemia generată de Covid-19 și s-a bucurat de o prezență numeroasă în rândul celor mai tineri câmpineni.

Mikey și Minnie i-au întâmpinat pe aceștia cu baloane și cadouri și i-au invitat să deseneze la măsuțele atent organizate pe trotuarului din fața librăriei, de pe Bulevardul Carol I. Nu au lipsit nici picturile pe față, cu care fiecare copil a putut deveni, pentru câteva ore, personajul preferat.

Întâlnirea a fost și prilejul cu care au fost premiați câștigătorii concursurilor de POEZIE, de CREAȚIE „Pictează copilaria” și de DESEN pe asfalt inițiate pe Facebook în urmă cu câteva zile. Zeci de copii, au trimis, cu ajutorul părinților, fotografii și filmări pe adresa a organizatorului, care a format un juriu de specialitate, ce a reușit cu greu să aleagă cele mai bune lucrări.

Activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului au fost organizate ieri și de Fundația Zamolxes, care cu ajutorul voluntarilor a reușit să aducă bucurie și bună dispoziție celor peste 40 de participanți la eveniment. Desenele pe asfalt, pictura pe față, baloanele și muzica i-au ținut pe aceștia în aer liber preț de câteva ore.

O expoziție inedită a fost organizată pe simezele improvizate pe gardul Gradiniței nr. 1, unde trecătorii au putut admira operele de artă realizate de tinerii artiști ce frecventează această unitate de învățământ.

Cu siguranță fiecare copil, mai mare sau mai mic, s-a bucurat de ziua de ieri cum a putut mai bine, alături de familie și de prieteni, pentru că după o lungă perioadă în care am stat la distanță unii de alții am reușit în sfârșit să râdem și fim fericiți împreună.

La mulți ani, copii de toate vârstele!