Naomi Prie a lansat piesa “Phoenix”. Ce spune artista despre mesajul celei mai noi melodii.

Lifestyle (Categoria articolului)

 

 

Tânara artistă din Câmpina, Naomi Prie a lansat vineri, pe 29 martie, piesa Phoenix. Versurile melodiei le-a scris în anul 2023, într-o zi mai puțin bună la studio, în care a încercat să își adune toate insuficiențele și să le “pună pe hârtie”. Iată ce ne-a povestit Naomi Prie despre procesul de creație a celei mai recente melodii: 

 

“Am scris Phoenix anul trecut, în studio. Nu aveam o zi foarte bună, mă simțeam debusolată și cred că nu mâncasem, sinceră să fiu, așa că mi-am canalizat toate insuficiențele în ceva ce mi-am imaginat a fi un sunet care te "zgârie" la locul potrivit. Versurile au venit imediat, mereu vin. Sunt la bază, poetă și scriu versuri în aproape orice context, în mașină, în tren, în restaurant, în pădure, în pat, ele pur și simplu vin și nu întotdeauna de la mine. Simt când este ceva venit de sus, simt că nu este al meu, eu doar îl transmit mai departe. Nu neapărat piesa Phoenix, ea este a mea, din experiențele și gândurile mele.”

 

“Phoenix” a fost lansată la Creator Music și a adunat deja peste 13.000 de vizualizări pe toate platformele de streaming.

 

Youtube:

https://youtu.be/_0CnsJFlLmY?si=LayhvoHaGFMtgAaM

 

Spotify:

 

https://open.spotify.com/track/4FoaNj66P1EvKKiTzoqihD