25' cu Claudiu Dumitrescu

25' (Categoria articolului)

Claudiu Dumitrescu, este un nume exponențial pentru fotbalul câmpinean, fiind unul dintre puținii jucători crescuți în orașul nostru care a reușit să bifeze prezențe în primul eșalon al fotbalului românesc. Și-a început cariera în anul 2006 la FCM Câmpina, club la care a activat timp de 3 sezoane. A fost apoi transferat de CS Otopeni, club la care de altfel a petrecut cel mai mult timp ca jucător, reușind să evolueze cu echipa ilfoveană în prima Ligă din fotbalul românesc. De-a lungul carierei sale de peste 10 ani la cel mai înalt nivel, Claudiu Dumitrescu a evoluat la nume importante din fotbalul românesc, precum: Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna și AS FC Buzău. Cele mai frumoase momente ale carierei le-a petrecut însă la CS Otopeni unde a evoluat în 86 de meciuri, 25 dintre acestea fiind jucate în Liga 1. Poate de aceea Claudiu Dumitrescu numește Otopeniul a doua sa casă.

În ultima parte a carierei a jucat pentru ACSM Câmpina, iar înainte de retragere, în sezonul 2015/2016 a jucat la AS FC Buzău. A optat apoi să profeseze ca antrenor, reușind antreneze în China la echipa unei școli sportive din Zhengzhou.

În prezent, Claudiu Dumitrescu îmbină activitatea de profesor de Educație Fizică la Școala Centrală, cu activitatea de antrenor-jucător la echipa de seniori a Clubului Sportiv Câmpina.

Pentru viitor Claudiu Dumitrescu dorește să construiască la Câmpina o echipă puternică ce va reprezenta cu succes orașul nostru și va reda câmpinenilor pasiunea pentru sportul rege.