Clubul de dans Dorina Popa din Câmpina la Cumpără de Lângă Casă

CUMPĂRĂ DE LÂNGĂ CASĂ (Categoria articolului)

Pasionat de balet? Clubul de dans al Dorinei Popa este locul perfect pentru a face pasul către o lume mai ritmată. 

Cu o vastă experiență în lumea dansului, Dorina Popa organizează cursuri de balet atât pentru copii cu vârsta începând de la 4 ani cât și pentru adulți. Fie că doriți să vă aduceți copiii în lumea fascinantă a baletului, fie că doriți să acordați timp pasiunii dumneavoastră pentru dans, clubul instructorului Dorina Popa vă așteaptă cu brațele deschise. În sala de antrenament aflată în interiorul Complexului Fibec, iubitorii baletului de toate vârstele vor putea să se dezvolte artistic într-un mediu prietenos și motivant!

Dorina Popa a fost în trecut balerină a Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București, continuând ulterior ca profesor de balet. S-a făcut rapid cunoscută pentru modul în care reușește să își pregătească elevii. De Când a deschis clubul din Câmpina a obținut zeci de premii împreună cu grupele pe care le-a pregătit, reușind astfel să creeze și un renume orașului Câmpina, drept unul dintre orașele cu cele mai bune performanțe artistice la nivel național.

După cum ea însăși declară ”baletul este pentru oricine”. Nu există bariere dacă îți dorești să devii cu adevărat un dansator desăvârșit și să dobândești grația pe care doar baletul o poate oferii. Dedicată trup și suflet acestei arte, Dorina Popa așteaptă cu zâmbetul pe buze orice iubitor al baletului să îi treacă pragul clubului de dans din Câmpina.